Vízipók Csodapók Gyerekvilág Zalakaroson

2012.07.13      

A Zalakarosi Fürdő területén megnyílt a Vízipók Csodapók Gyerekvilág, mely számos nagyszerű vízi mókával várja a családokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a Zalakarosi Fürdő újdonságával kapcsolatban.


2012. július 1.-én nyílt meg (egyenlőre próbaüzemben) a zalakarosi Vízipók Csodapók Gyerekvilág. A fő attrakció a kétszintes élménymedence, melynek felső szintjéről 7 különféle csúszda indul. Ezek közt találhatunk nehezebbeket (mini fekete lyuk, anakonda), és igazi családbarát csúszdákat is. Az alsó szinten a legforróbb nyári napokon is árnyékban pancsolhatnak a kicsik. A kiépített barlangok, a vizet spriccelő kapuk és virágok nagyszerű játéklehetőséget kínálnak. A fiúk kedvence pedig valószínűleg a vízágyú csata lesz. A több mint 60 élményelemet tartalmazó birodalomban minden gyermek garantáltan jól érezheti magát.
A kétszintes medence szomszédságában további játéklehetőségek épültek. A Sajtház nevű épületben kalandpark és mászófal nyílt a nagyobbaknak, de a kisebbek is könnyen el tudják ütni az idejüket a foglalkoztatóban vagy a játszótéren.
Az új létesítmény létrehozásakor gondoltak a legkisebbekre is, hiszen pelenkázó és szoptatóhelység is rendelkezésére áll az ide látogatóknak.
Az alábbi videón ízelítőt kaphatnak a Vízipók Gyerekvilág által nyújtott lehetőségekből.

A Zalakarosi Fürdő elérhetőségei a következők:
Honlap: http://www.furdo-zalakaros.hu/megnyilt-a-vizipok-csodapok-gyerekvilag/
Telefon: 93/340-420
E-mail cím: info@furdo-zalakaros.hu
Cím: 8749 Zalakaros, Thermál u. 4
A strand a főszezonban 9-19 óra között tart nyitva.

Ha már ismeri az új élménymedencét és kalandparkot, kérem, írja meg véleményét.


Fülöp Zoltán

Vízipók Csodapók Gyerekvilág Zalakaroson
Értékelte: www.legjobbvideo.hu Értékelt
A Zalakarosi Fürdő területén megnyílt a Vízipók Csodapók Gyerekvilág, mely számos nagyszerű vízi mókával várja a családokat. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a Zalakarosi Fürdő újdonságával kapcsolatban. Osztályzat:
blog comments powered by Disqus

www.jokamat.hu
Zenei videók http://www.legjobbvideo.hu/
sportofusa.com http://www.sportofusa.com/
Szoftverfejlesztés ---
Arany árfolyam honlap
Film schools filmri

mailhungary.hu