The Voice - Magyarország hangja

2012.07.28      

Július 20-án, pénteken kezdődött meg a Magyarországra a TV2 által "Magyarország hangja" alcímmel importált, ősszel induló The Voice tehetségkutató-valóságshow válogatása a Műcsarnokban.


Július 20-án, pénteken kezdődött meg a Magyarországra a TV2 által "Magyarország hangja" alcímmel importált, ősszel induló The Voice tehetségkutató-valóságshow válogatása a Műcsarnokban, ahol a versenyzők négy napon keresztül mutathatták meg a tudásukat.
A TV2 egyben egy új fejlesztést is beizzított a műsorhoz: azOnline Meghalgatáson bárki kipróbálhatja az énektudását. Ezt az - eredeti nevén "online audition tool" - alkalmazást speciálisan a The Voice-hoz fejlesztették ki, és már 28 országban alkalmazták nagy népszerűséggel.
A rendszer használata igen egyszerű: előbb gyakorol az ember az online "Próbateremben", majd az "Online Meghallgatás" gombra kattintva felénekel egy 30 másodperces dalrészletet. Az így a rendszerbe került dalokat egyrészt egy automatikus hangelemző rendszer, másrészt pedig az oldal látogatói és a The Voice zenei szakemberei értékelik. A legjobbak végül személyes meghallgatáson is részt vehetnek, ahol élőben mutathatják meg a tudásukat a The Voice tehetségkutatói előtt.
A műsor riportere Bányai Miklós, az egri színház egykori színésze lesz, akit eddig leginkább csak színház- és Marslakók-rajongók ismerhettek jobban. Szerepe szerint kulisszatitkokat és exkluzív információkat oszt majd meg a közönséggel a tehetségkutatóról, és az élő adásban is szerephez jut majd.
Bányai az új feladatot nagy lehetőségnek tartja, és már csak azért is örül neki, mert meglátása szerint a műsor csapata hisz abban, amit csinál, és úgy véli, hogy ez a műsor új színt hozhat a tehetségkutatókba, mivel itt nem az emberek kinevetése, hanem az igazi tehetségek felkutatása a cél.
Hasonló - bár megdöbbentő, de vélhetőleg őszinte - véleményt fogalmazott meg Ákos is annak megindokolásaképp, hogy miért is utasította vissza a zsűritag-felkérést a műsorba: "Az összes eddigi tehetségkutatóban sokkal jobb énekesek voltak, mint én. Nem kicsivel, hanem mérföldekkel. Egy nálam jobb hangokat felvonultató seregszemlén nem érezném úgy, hogy joggal vagyok zsűritag".

The Voice - Magyarország hangja


Fülöp Zoltán

The Voice - Magyarország hangja
Értékelte: www.legjobbvideo.hu Értékelt
Július 20-án, pénteken kezdődött meg a Magyarországra a TV2 által "Magyarország hangja" alcímmel importált, ősszel induló The Voice tehetségkutató-valóságshow válogatása a Műcsarnokban. Osztályzat:
blog comments powered by Disqus

www.jokamat.hu
Zenei videók http://www.legjobbvideo.hu/
sportofusa.com http://www.sportofusa.com/
Szoftverfejlesztés ---
Arany árfolyam honlap
Film schools filmri

mailhungary.hu