Peti Hentes Show a népszerűségi lista csúcsán

2012.08.10      

Exkluzív interjú az új Youtube sztárral, a Peti Hentes Show alkotójával, Köteles Róberttel. Ha még nem láttad, nézd meg itt a Peti Hentes Show felejthetetlen első részét!


Fülöp Zoltán : - Hogy kezdődött a humorista karriered?
Köteles Róbert - " Humorista " karrierem az óvodai évekre vezethető vissza. Középső csoportos voltam amikor először kerültem színpadra de akkor még nem Stand Up Comedy-nek hanem csak egyszerűen Anyák napi ünnepségnek hívták. Kiálltam a színpadra és amikor megláttam azt a hatalmas tömeget ( 5 anyuka és 2 óvónő ) olyan bőgéssel kezdtem el a műsort, hogy a függöny mögött álló 120 kilós óvónő olyan sebességgel rántott be a függöny mögé, hogy én már nem voltam ott de a könnyeim még a levegőben álltak. Kitörő sikerem volt mert a " közönséget" úgy rázta a röhögés mint kezdő villanyszerelőt a kóbor áram. Akkor határoztam el, hogy ha nagy leszek "Humorista " leszek de sajnos nagy nem lettem így humorista sem. Egy dolog volt amit sok-sok erőfeszítéssel sikerült elérnem az életben az is csak a kilincs volt.
Minden viccet félretéve! 2009-ben jelentkeztem mint „Amatőr Humorista” egy bizonyos tv műsorba. Rajtuk keresztül kerültem közönség elé az egyik színházba ahol több alkalommal is felléptem de úgy éreztem, hogy ez a " Színházasdi" nekem nem megy és inkább saját lábra állok és a saját utamat járom.
Ezután jöttek az ötletek. Megszületett az első karakterem Sanyi néni aki egy örök ifjú nyugdíjas RAP zenész. Elkészítettem az első zenéjét ami több mint 20 ezres nézettséget hozott pár hónapon belül.
Közben nem pihentettem az agyamat és álnéven több -féle "hülyeség" látott napvilágot a videó megosztó oldalon aminek ki is mondhatjuk a nevét: Youtube.
Sanyi néni után pár hónappal megszületett a második karakterem: HorZsolt a Tanyaszomorító HorZsolt első videója is elkészült 2011 december elején és december végére már több mint 30 ezren nézték meg. Természetesen kaptam hideget-meleget de ez egy ilyen „szakma” :)
Nem sokkal később egy újabb karakter látott napvilágot ő lett az Álarcos mágus. Róla túl sokat nem tudok írni egyenlőre mert ő még csak most fog kibontakozni igazán. Az első bemutatkozása ami szó szerint is bemutatKOZÁS volt a " HorZsolt 2,5 avagy kettő és fél de nem fél" rövid videójában volt látható ahol az övé volt a főszerep. Természetesen feltűnt a Peti Hentes Show-ban is és a továbbiakban is látható lesz egy kicsit aktívabb formában.
Sokat agyaltam azon, hogy hogyan tudnám egy videóban összehozni ezeket a karaktereket és így született meg a már fent is említett Peti Hentes Show amelynek az első része 2012 július 13.-án fel is került a Youtube-ra.
Peti Hentes Show-ról röviden: 5 karaktert hoztam össze és ők beszélnek meg egy adott hírt.
Műsorvezető: Peti a hentes aki egy hete lett hentes.
További tagok: - Sanyi néni ( Az örök ifjú nyugdíjas RAP zenész )
- HorZsolt (Az igazi Tanyaszomorító )
- Álarcos mágus ( A mi varázslónk )
- és Nagy Álmos ( az igazi Álompolgár )

Fülöp Zoltán : - Hogyan zajlott a forgatás?
Köteles Róbert - A forgatás jó hangulatban zajlott. Természetesen mint bárki más én is hibázok és néhány baki is született amin hatalmasakat nevettünk. Szoktam mondani: " Én se vagyok tökéletes, belőlem is hiányzik a hiba " :) Jó hangulat volt, már várom a következő részt.

Fülöp Zoltán : - Mit csinálsz két forgatás között?
Köteles Róbert - Két forgatás között én is mint minden „normális” ember a munkahelyem rabja vagyok.
Természetesen a gondolkodás a legjobb hobbi mert azt bárhová magammal vihetem így munka közben is agyalok az új ötleteken. A magánéletemre is van egy kis időm és a szabadidőmet a barátnőmmel töltöm.

Fülöp Zoltán : - De ne csak Rólad beszéljünk, ki énekli a főcím dalt?
Köteles Róbert - A főcím dalt a barátnőm énekli de a kilétét nem hozhatom nyilvánosságra. :) Hamarosan újra vesszük vele a dalt mert szeretnék át állni a rendes hangminőségre csak egyenlőre ennek technikai akadályai vannak de dolgozom rajta........

Fülöp Zoltán : - Mi a terved a közeli és a távolabbi jövőben?
Köteles Róbert - Terveim a közeli jövőben, hogy leforgatom a Peti Hentes Show második részét és természetesen nem állok meg vele és készítem a többi részt is. Terveim szerint 2 hetente vagy havonta jelentkezni szeretnék új részekkel, de ez még a jövő zenéje.
Távolabbi terveim is vannak bár úgy jósolták, hogy idén azaz 2012 december 21.-én világvége lesz. Én merek tervezni mert nekünk nem kell félnünk a világvégétől hiszen Magyarország 50 évvel le van maradva! :)
Távolabbi terveim, hogy támogatót keresek és akkor profibb minőségben is el tudnánk készíteni a további részeket.

Fülöp Zoltán : - Mikor jön a következő rész?
Köteles Róbert - A következő rész már készül, de pontos időpontot még nem tudok mondani.

Figyeljétek a www.legjobbvideo.hu-t és a www.youtube.com-ot és időben értesültök az új részekről.
És természetesen várjuk a rajongókat a FACEBOOK oldalunkra is www.facebook.com/PetiHentesShow és ott személyesen is beszélgethetünk. Tehettek fel kérdéseket a műsorral kapcsolatban és persze ott is első kézből értesülhettek a megjelenő új részekről.

Nagyon szépen köszönöm a riportot. És köszönöm mindenkinek a figyelmet ;)
Peti Hentes legyen veletek!!!!
Sziasztok.


Fülöp Zoltán

Peti Hentes Show a népszerűségi lista csúcsán
Értékelte: www.legjobbvideo.hu Értékelt
Exkluzív interjú az új Youtube sztárral, a Peti Hentes Show alkotójával, Köteles Róberttel. Ha még nem láttad, nézd meg itt a Peti Hentes Show felejthetetlen első részét! Osztályzat:
blog comments powered by Disqus