Mr. Busta új videó: Utca Himnusz

2012.07.09      

Új videót adott ki a rapsztár Mr. Busta. A szám címe Utca himnusz. A tuningautós, autómosós klippet pillanatok alatt több tízezerszer nézték meg a Youtube-on.


A feltöltés után 18 órával már több mint 25 000-szer nézték meg Mr. Busta új videóját az Utca Himnuszt. Mr. Busta (eredeti nevén Kordik Zsolt) napjaink gangsta rapjének egyik legsikeresebb előadója. Rap pályafutása már 1992-ben kezdődött. Több formációval elért több-kevesebb siker után, 2010-ben megalakította saját kiadóját RealTrill Music-ot és ez meghozta neki az igazi áttörést. Zenéje különösebb reklám nélkül többek között a Youtube-on futótűzként terjed. A Tűzben edzett férfi videóját eddig több mint 500 000-en nézték meg. Persze vannak olyan magyar slágerek, melyek több milliós letöltést is tudnak produkálni, de el kell ismerni, hogy ez a magyar rap piacon nagyon szép eredmény. Szóval Mr. Busta csak így tovább!
Az igazi buli az élő fellépés, a július 6-án induló turné az ország minden tájára eljut. Dátumokat és helyszíneket Mr. Busta Facebook profiljának eseménynaptárában találhattok.

És íme a most megjelent hivatalos videó. Írjátok meg, hogy tetszik nektek!


Fülöp Zoltán

Mr. Busta új videó: Utca Himnusz
Értékelte: www.legjobbvideo.hu Értékelt
Új videót adott ki a rapsztár Mr. Busta. A szám címe Utca himnusz. A tuningautós, autómosós klippet pillanatok alatt több tízezerszer nézték meg a Youtube-on. Osztályzat:
blog comments powered by Disqus

www.jokamat.hu
Zenei videók http://www.legjobbvideo.hu/
sportofusa.com http://www.sportofusa.com/
Szoftverfejlesztés ---
Arany árfolyam honlap
Film schools filmri

mailhungary.hu