Magyar világbajnok a feederező VB-n

2012.07.09      

A 2012-es Gentben rendezett feeder horgász világbajnokságon Erdei Attila aranyérmet és a magyar csapat ezüstérmet nyert. Az első interjúból az is kiderül, hogy mi volt a győzelem titka.


A magyar válogatott a 22 induló közül a második helyet szerezte meg a 2012-es Gentben megrendezésre került feeder horgász világbajnokságon. Az Erdei Attila, Döme Gábor, Novák János, Vidó Ferenc, Németh Balázs, Sivák Mátyás, Walter Tamás felállású csapat 52,8 kiló halat fogott és 58 pontjával olyan erős feeder nemzeteket is maga mögé utasított, mint Anglia vagy Olaszország.
Egyéniben még ennél is nagyszerűbb eredményt sikerült begyűjteni, hiszen Erdei Attila országos bajnokunk világbajnoki címet szerzett (3 pont, 18,827 kg).
És mi volt a siker titka? A fogott halak számát nézve láthatjuk, hogy a magyar csapat 383-as összesített eredménye jóval magasabb, mint a többi csapatnál megfigyelhető darabszám. Ez természetesen a magyar válogatott tagjainak egyéni eredményeinél is szembeszökő. Tehát, mint a videóból is kiderül a mienk a szokásos taktikával ellentétben rámentek a dévérekre és a magyar vizeken szerzett rutinnal kiemelkedő kishalfogási teljesítményt mutattak be.
A csapat szóvivői szerint a kiváló eredményeket a következő években is hozni fogják, sőt az sem elképzelhetetlen, hogy akár már jövőre egyéniben és csapatban is magyar világbajnokot ünnepelhetünk.

Ne fogják vissza magukat, a kommentekhez jöhetnek a gratulációk. Megérdemlik a fiúk.
És most lássuk a horgaszklub.eu videóriportját.


Fülöp Zoltán

Magyar világbajnok a feederező VB-n
Értékelte: www.legjobbvideo.hu Értékelt
A 2012-es Gentben rendezett feeder horgász világbajnokságon Erdei Attila aranyérmet és a magyar csapat ezüstérmet nyert. Az első interjúból az is kiderül, hogy mi volt a győzelem titka. Osztályzat:
blog comments powered by Disqus

www.jokamat.hu
Zenei videók http://www.legjobbvideo.hu/
sportofusa.com http://www.sportofusa.com/
Szoftverfejlesztés ---
Arany árfolyam honlap
Film schools filmri

mailhungary.hu