Hirdetés

Esélyt sem hagyott a Bayern az Arsenalnak

2013.02.20      

Ahogy azt várni lehetett az abszolút esélyes Bayern München, úgy kezdte a találkozót, mint azt egy német bajnokságot vezető csapattól várni lehet.


Ahogy azt várni lehetett az abszolút esélyes Bayern München, úgy kezdte a találkozót, mint azt egy német bajnokságot vezető csapattól várni lehet. Annak ellenére, hogy idegenben játszottak, nyomasztó fölényben tudták járatni a labdát. Ennek hamar meg is lett az eredménye, ugyanis a 7. percben Kroosnak köszönhetően meg is szerezték a vezetést. Hidegzuhany volt ez a javából az angol csapat számára, hiszen azt tudni kell, hogy az Arsenal az elmúlt nyolc idegenbeli mérkőzéséből hetet elvesztett. Ebből az adatból mindenki beláthatja mennyire fontos is volt a londoni csapatnak a hazai jó szereplés. A 21. percben tovább folytatódott a rémálom, egy szöglet utáni kavarodást Müller tudta kihasználni, ezzel pedig máris 0-2 lett az eredmény. Az Ágyúsok nem, hogy gólig, de kapura lövésig sem jutottak el az első játékrészben. A szurkolók természetesen füttyszóval jutalmazták a látottakat.
A második félidő játékképe teljesen megváltozott. A londoni csapat átvette az irányítást, minek köszönhetően az 55.percben egy vitatott szögletet követően Podolski talált a kapuba. Ezzel 1-2-re szépítette az eredményt. A dolog pikantériája, hogy a gólt szerző játékos 2 éve még a Bayern München csapatát erősítette. A találat pozitívan hatott a hazai csapatra. A 72. percben beállt Giroud első labdaérintéséből majdnem megszerezte az egyenlítő találatot. Ehelyett azonban a másik oldalon Mandzukic szemfüles találatával 1-3-ra változtatta az eredményt. Érdekesség, hogy a Bajnokok ligája története során ez volt a 100. gól amit horvát játékos szerzett. A mérkőzés folytatásában nem volt említésre méltó akció, látszólag mindkét csapat beletörődött az eredménybe. A visszavágót március 13-án rendezik, de ez már csak formalitás lesz.Esélyt sem hagyott a Bayern az Arsenalnak
Értékelte: www.legjobbvideo.hu Értékelt
Ahogy azt várni lehetett az abszolút esélyes Bayern München, úgy kezdte a találkozót, mint azt egy német bajnokságot vezető csapattól várni lehet. Osztályzat:
blog comments powered by Disqus
  • Hirdetés jokamat.hu